Hvad er accept – og hvorfor skal du accepterer det der er?

For mig er accept mange ting. Det kan være accept af mig selv.

Accept af andre.

Accept af en givende situation mv.

Det der er vigtigst er, at hvis du ikke kan acceptere det der er, må du skride til handling. Det hjælper ikke at brokke sig, tale grimt om andre eller situationen, ej heller ikke at vende det ryggen.

Du må gøre noget!

I min verden er accept af sig selv, den aller vigtigste accept . Når du accepterer dig selv, vil du også have nemmere ved at acceptere andre som de er. Dit (måske) indre drama vil forsvinde og du vil se lysere på livet generelt. Når du accepterer og stadig stiller en masse spørgsmål, så har du ikke accepteret helt inderste inde. Når du accepterer helt inderste inde, så falder alting bare bedre på plads.

Men du må være indstillet på at slippe dramaet – og hvis du ikke kan det og det stadig fylder indeni dig, så er det fordi du skal tage handling på noget. Noget er stadig uforløst.

Acceptere eller tag handling.

OM SUSANNE

 

Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år, og  alt indenfor mennesker der er på sygedagpenge, kontanthjælp eller ledige. Mennesker med angst, depression, stress eller som mangler motivation og tro på dem selv. Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker, derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål og har et motto der hedder ”Løb Glad”.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil samt at have fokus på at både krop og det mentale skal være i balance.

FØLG SUSANNE