Drømme.

Når du tillader dig selv at drømme om det du ønsker, så bliv nysgerrig på, hvad der sker i hele dig, når du gør det. Det vil sige din krop og hjerne i et samarbejde. Mærk hvordan hver celle bliver fyldt op med energi, stemninger, lyde, dufte, følelser og smage fra den.

Når vi ikke kun nøjes med at sætte ord på vores drømme, men vi også åbner op for at bruge vores visuelle forestillingsevne og sanser, så mærker vi, at der sker noget magisk inde i os. Vi visualiserer vores drøm og det er en glimrende metode til at få hjerne og krop til at arbejde sammen. 

At holde fast i vores drøm og gøre den virkelig, kræver en vis form for tålmodighed, tillid og vedholdenhed. Vi skal nemlig over tid skabe nye veje i hjernen, der kan være med til at bane vejen for vores drøm. Samtidig skal vi skal helt ned i kroppen og mærke drømmen udfolde sig som om den allerede er en del af os. 

Visualisering til nye veje.

Visualisering handler ikke om at snyde sig selv. Når vi visualiserer, går vi fra at bruge ord til at åbne op for indre billeder der sammen med vores sanser kan være med til at hjælpe os til at gå på opdagelse i os selv og finde nye kreative veje til at nå vores drøm. Det handler om at bruge vores fantasi og sanser på en meget kraftfuld måde og give slip på den indre kritiske domme om, hvad der kan lade sig gøre og ikke lade sig gøre.

Alt kan lade sig gøre i en visualisering, så giv slip og lad din fantasi føre an. Når vi engagerer os selv aktivt i vores drøm, kommer der også en vis form for ukuelighed op i os, der gør os mere eller mindre følelsesmæssig smidige. I praksis når vi skal forfølge drømmen, vil vi møde modstand, bump på vejen eller forhindringer og jo mere ukuelig vi er blevet jo mere lærer vi at standse op og forblive åben, nærværende og nysgerrig på, hvad det er forhindringerne reelt set handler om, læs også:

http://magasinetfundament.dk/giv-tvivlen-naervaer/. 

Visualisering handler om at udvide vores sind, fordi kreativiteten kan få lov til at blomstre frit. Visualisering er vores drømme er en fantastisk metode til at give slip på den indre dommer og turde gå med det vi mærker. Det er langt fra alle drømme vi skal forfølge, men de drømme der får os til at mærke, at vi er live, er værd at holde fast i og turde gå med.

OM ANNE

Anne er uddannet cand.pæd.psyk. og sygeplejerske og arbejder som selvstændig, hvor hendes fokus er at åbne op for kommunikationen mellem hjerne og krop. Når vi mærker hele os selv, det vil sige krop og sindet forbundet, så mærker vi også vores energi, kreativitet og det vi brænder for, vi mærker vores intuition og kerne. Vi lærer at handle med hjertet og ikke frygten. Udover at have klienter holder hun blandt andet foredrag om, hvordan vi kan blive bedre til at lytte til kroppen og hvad vi selv kan gøre for at åbne op for den indre kommunikation mellem krop og sind. Foredragene tager blandt andet udgangspunkt i hendes bog Når nok er nok, som udkommer maj/juni 2020. Se mere på: www.anneskovhansen.dk

 

FØLG ANNE

INSTAGRAM FACEBOOK