Hvad ønsker du i sandhed at skabe …?

Hvad holder dig tilbage …?

Nr. 1 på listen er ofte, frygten for, ikke at være god nok. Men kære, god nok til hvad …?

Det du kan tilbyde, er helt unikt, det du har at tilbyde, er din mission her i livet. Du er født til, at kunne give alle os andre lige præcis den viden, på den måde du kan vidergive den på, og alt det der forhindre dig i at gøre det, er dit skygge arbejde. 

Sæt dig ned et øjeblik, og spørg dig selv igen, hvad du ønsker at skabe, og hvad der forhindre dig, og mærk nu efter, hvad der sker i din krop, dine følelser og dine tanker.

Føler du ubehag, så lokaliser hvor ubehaget sidder, og spørg din krop, hvad den ønsker at forløse. Ligeledes spørger du dine følelser, hvis du bliver ked af det, vred eller mærker frygt, så spørg dig selv, hvad du skal forløse, for at komme alle dine skygger til livs. 

Det kræver bevidstheds arbejde, for du skal blive bevidst om, hvilke overbevisninger, der spænder ben for dig. Måske tror du på, at du skal være noget særligt, kunne noget særligt, for at mestre det ene eller det andet. Men i sandhed skal du bare dig, og styre dit fokus på målet, og din bevidsthed i nuet, og gøre det, der gør dig glad. 

Du behøver ikke, at kunne se slut resultatet, eller have opskriften på hvordan, du behøver bare, at turde være dig, følge dit hjerte, og sætte det ene ben foran det andet. Så garantere jeg, at dørene begynder at åbne sig.

Jeg ved det, for jeg har prøvet det på egen krop. De sidste 5 år, har jeg brugt mit hjerte som GPS, jeg har set mine skygger i øjnene, lært af dem, og besejret dem. Jeg har bevæget mig så lang væk fra min komfort zone, at jeg nærmest ikke kan huske, hvor den er længere, og grunden til, at jeg nu skriver for Magasinet Fundament, er den, at jeg sad på en cafe og drak kaffe, med min skønne veninde, da hun fik en opfordring til at skrive for Funda, og jeg tænkte, nej, jeg mærkede i hele min krop, at det ville jeg også. Selvfølgelig, kom alle de berømte dumme tanker om, at det er jeg da ikke god nok til, eller, hvad har jeg at byde på osv osv …

Jeg gav bare ikke mine tanker opmærksomhed, jeg indstillede min GPS på “skriv artikler på Funda” og vupti …her er min første artikel.

det er ligegyldigt hvad du gør, bare du gør det. Sæt sejl, og udstik et mål.

Suzanne Maria Rose

OM SUZANNE MARIA

Jeg er fra 71, så jeg er efterhånden en moden kvinde. Jeg er gift, og sammen har vi to børn. Jeg er Spirituel Mentor og min energi er i top, når jeg guider klienter, enten via mine artikler, korte opslag på facebook og Instagram, eller en til en samtale.At skrive, er for mig en kanalisering af alt det, der sker i mit indre, alt det jeg oplever, og alt det jeg føler jeg bliver guidet til at skrive, for at kunne være et lysende eksempel for dig, så du tør, at være den du i sandhed er. Min mission med mine artikler er, at vise dig vejen hjem til dig selv, -Fra frygt til kærlighed

FØLG SUZANNE MARIA