At holde ferie er, for nogle, tid og mulighed for at være virkelig aktive. Der skal renoveres hus, rejses, opleves, tages på ture, se familie og venner og have fælles grillaftner, køres i IKEA osv.

Du kan sikkert se billedet for dig. For mange er det i ferieperioder, der kan blive ordnet en masse af det, man ikke når i hverdagen.

Hvis du kan genkende dette, så tag dig lige tid til at læse videre.

FORDI…

Jeg vil gerne minde dig om, at du skal huske noget MIG-TID.

Du er måske stødt på det mange steder; MIG-TID, tid til dig selv, selv-omsorg og trænings-tid.

Jeg  bruger i hvert fald disse udtryk i min hverdag og i min pilates-, og yogaundervisning i mit studie. Og jeg mener det helt alvorligt. 

Men jeg vil gerne lige uddybe, hvad jeg mener, da det ikke skal forveksles med den opfattelse mange har af, at vores samfund er blevet meget ”mig-mig-mig” agtigt.

Det jeg taler om, skal netop modvirke og gøre op med denne opfattelse.

Se fx for dig, at du står i Netto (eller lign) en eftermiddag kl. 16. Køen er lang og det tager tid. Der går kludder i det ved kassen. En kunde har lige glemt noget. Der er fejl i bonnen osv.

Hvad sker der?

Irritationen vokser. Folk begynder at sukke. Nogen vil gerne foran i køen, for de har VIRKELIG travlt; mere travlt end alle andre.

Man kan mærke energien i køen bliver anspændt og luften emmer af irritation.

Min tese om MIG-TID, selvomsorg, tid til dig selv og træningstid er, at når du prioriterer dette, så bliver du helt utrolig meget bedre til at tackle fx Netto køen.

Det bliver nemmere i pressede situationer at bevare roen. Du får meget mere overskud til at være nærværende og tilstede, så du kan fokusere på én ting ad gangen. Du tilbyder måske selv, at andre kan komme foran dig og din meget fyldte indkøbsvogn.

Kort sagt; når du husker at prioritere dig selv, så er du så meget mere for alle andre.

Så i bund og grund handler det om, at prioritere, at være lidt egoistisk, på den gode måde, en gang imellem. 

Hvorfor?

Fordi dine egne energidepoter er fyldt op med positiv energi.

Du trækker vejret roligere.

Du er mere til stede her og nu.

Og når du er rolig, fyldt op af positiv energi og er nærværende, så kan du overskue meget mere og derved være mere for andre. Du når også meget mere, af det du måske gerne vil nå i din ferie.

Pludselig kan du måske se muligheden for at bruge Netto køen som et gratis lille frirum til at ”bippe ud” og meditere.

Bare stå og nyde, at du bare kan stå og bare være.

Lige nu og lige her.

Kærligst Kristina/Krispilates

OM KRISTINA

KrisPilates handler om velvære fra inderst til yderst. I mit studie underviser jeg bla. i pilates matwork træning, yoga og åndedrætstræning, så alle spændinger og ubehag mindskes og kroppen og hjernen fyldes med positive energier. Små hold, med fokus på nærvær og den enkeltes proces. I min webshop på min hjemmeside finder du produkter fra bla. Karmameju, Run&Relax, Onzie, Moonchild, Pukka, Munkholm og Retap.

Jeg tror på, at vi opnår bedst balance i krop og sind ved at kombinere kunsten at finde ro og indre fred, og samtidig bruge kroppen og opbygge smidighed og styrke. KrisPilates

FØLG KRISTINA