Jeg hørte engang et interview med Jim Carrey, hvor han fortalte, at hans far havde en indre komiker. Han ønskede sig brændende, at kunne gøre komik til sin levevej. Men frygten for at fejle, var større end drømmen for succes.

Han lagde låg på, og fik et arbejde som bogholder, men blev fyret år senere, og måtte kæmpe økonomisk, for sin families overlevelse. Faren fortalte Jim, at han skulle gå efter sin drøm: 

“Du kan fejle i det job du ikke ønsker, så du kan lige så godt, gå efter det du virkelig ønsker”

Det interview gjorde et stort indtryk på mig, og har ligget i mit indre pulterkammer lige siden, hvor jeg tager det frem, når jeg har brug for at træffe valg, der bringer mig tættere på min drøm.

Jeg kan heller ikke lade være med at tænke på: “Hvad er vi så bange for …?” Er det at fejle, og se dum ud i andres øjne …?

Den vej du går, er din, og den er din alene. Ingen kender den fra dit første skridt, til du træder det sidste. Derfor kan ingen dømme dig, og du kan ikke dømme nogen

-VI KAN IKKE DØMME HINANDEN.

Gør vi det alligevel, er det fordi vi handler i frygt, af en grund der er personlig. Men uanset hvad, handler den IKKE om den der bliver dømt.

Gør det du drømmer om, begynd at bevæge dig i den retning, der så småt opfylder din drøm, skridt for skridt, handling for handling. Gør det i tillid, og vid, at universet har din ryg.

Når du fundet mod til at gå efter det du drømmer om, inspirerer du andre til at turde det samme, for alle har den indre kritikker der skyder drømmen ned, i form af forældede overbevisninger, der fortæller dig, at du aldrig vil kunne klare det, at du ikke er god nok, eller du aldrig vil kunne gøre det til din levevej.

Men hør nu her, du ved ikke hvordan det vil gå, før du prøver, og husk på, at du vil møde modstand og forhindringer, uanset hvilken vej du vælger at følge.

Jeg drømmer stadig om, at kunne leve af, at være Spirituel Mentor, og jeg nærmer mig med små skridt. Vejen derhen er brolagt med skjulte læringer, der ligner forhindringer, men jeg er klar over, at hver læring/forhindring er nødvendig for min proces, for den modner mig, så jeg i sidste ende, er vokset til det menneske, der kan håndtere min drøm.

Derfor må du ALDRIG give op. Heller ikke når det bliver en smule hårdt, vanskeligt, eller føles formålsløst. Du befinder dig bare midt i en læring.

Stop op, og få styr på dig selv, giv slip, og lyt -Hvad skal du lære for at komme videre …  Hvad skal du lære for at komme nærmere din drøms manifestation …?

Det føles SÅ godt, at erkende at du ikke bliver straffet, at det ikke er fordi du ikke fortjener at leve godt, at du ikke skal lade dig nøjes med noget længere, men at det er læringer, der bringer dig i mål, hvis du tør at tage udfordringen op, med dine indre dæmoner. Dæmoner, gamle overbevisninger, same shit.

Når du tør at gå ind i din mørke hule, og møde dine dæmoner, høre hvad de har at fortælle dig, og du tør at holde fast i dig selv, og tager udfordringen op, og fortæller, at du ikke længere har brug for falsk beskyttelse, og giver slip, så garanterer jeg, at du tager et kvantespring i retningen af, at realisere din drøm.

Du bliver fri, fri til at kunne vælge med hjertet, fri til at lade egoet råbe, uden du behøver at give det opmærksomhed, fordi du, min kære sjæl, ved bedre.

Start i dag, skriv din drøm ned, lav del mål, og begynd at gå ….

Sommer knus Suzanne Maria Rose

OM SUZANNE MARIA

 

Jeg er fra 71, så jeg er efterhånden en moden kvinde. Jeg er gift, og sammen har vi to børn. Jeg er Spirituel Mentor og min energi er i top, når jeg guider klienter, enten via mine artikler, korte opslag på facebook og Instagram, eller en til en samtale.At skrive, er for mig en kanalisering af alt det, der sker i mit indre, alt det jeg oplever, og alt det jeg føler jeg bliver guidet til at skrive, for at kunne være et lysende eksempel for dig, så du tør, at være den du i sandhed er. Min mission med mine artikler er, at vise dig vejen hjem til dig selv, -Fra frygt til kærlighed

FØLG SUZANNE MARIA