Alle de ting, du omgiver dig med, påvirker dig og din opfattelse af dig selv. Hvis du omgiver dig med en masse lækre sager, som virkelig passer til dig, fortæller du dig selv, at du er rigtigt meget værd, men hvis du modsat har en masse ting, som du ikke kan lide, og som ikke rigtigt er dig, så fortæller du desværre dig selv det modsatte…

Derfor kan det have stor betydning for dig, hvis du tager et grundigt kig på dine ting og får sorteret ud i noget af det, der påvirker dig negativt.

Hvordan?

Læs med her, hvor jeg fortæller dig, hvad skal du beholde, og hvad du med fordel kan kassere eller sende videre.

Hovedreglen er:

Det handler om at unde sig selv det bedste… ALTID!

Og det gælder i øvrigt i livet generelt, synes jeg!

I forhold til dit hjem og oprydning kan det hjælpe dig at undersøge, hvorfor du har de ting, du har.

Du har sikkert en helt masse ting:

  • som lige er dig.
  • som du elsker at bruge.
  • som du nyder synet, duften eller følelsen af.

VIDUNDERLIGT!

Men måske har du også en masse ting, der i virkeligheden ikke gør dig noget godt – måske snarere tvært imod, og som du primært beholder af negative årsager.

  • Måske beholder du en gave fra svigermor, selvom du helt ærligt aldrig har kunnet lide den. Du føler dig skyldig over det og er bange for at såre hende ved at skille dig af med den.
  • Måske har du en kjole, du (næsten) aldrig har brugt, fordi den sidder dårligt eller er ubehagelig at have på, men du beholder den, fordi den var dyr, og du derfor ikke kan bære at sende den videre.
  • Måske beholder du ting i frygt for at stå og mangle dem en dag. Det kan være værktøj, du aldrig har brugt, sportsudstyr, du ikke har brugt i adskillige år eller ekstra service, selvom du ikke bryder dig om det.
  • Måske gemmer du studiepapirer, du ALDRIG har kigget på, fordi du ikke nænner at smide alt det hårde arbejde ud, eller igen fordi du er bange for at stå og mangle nogle af dem en dag…

En masse ting, som fylder op og i virkeligheden dræner dig og dit hjem.

Så hvad kan du gøre?

Prøv at gå på opdagelse i dit hjem.

Undersøg, hvilke ting du har, og hvorfor du har dem.

Overvej, om det ikke er tid til at rydde ud i noget af det, der ”larmer”, ”forurener” og ”fylder overflødigt” i din bolig.

Er svaret ja, så begynd bare i det små. Sortér lidt ud, mærk hvordan det føles og se, hvad der sker.

Det handler om at unde sig selv det bedste… ALTID!

OM SANNE

sanne severinsen

Sanne Severinsen er indehaver af virksomheden Rum Til Livet, hvor hun hjælper især kvinder med at rydde op i alt det, der dræner deres hjem, tapper dem for energi og tager deres tid og fokus, så de kan få lige det hjem og det liv, de drømmer om – frit for rod og med masser af rum til alt det vidunderlige i livet.

Det gør hun på oprydningsbesøg i folks hjem, gennem onlineforløb samt i 1-1 coachende samtaler, hvor det i højere grad gælder det mentale og følelsesmæssige rod.

FØLG SANNE