Vi kender alle til det at være i ubalance, at være træt og uoplagt i perioder. Nogle gange er perioderne måske blevet lidt for lange, og du kan have svært ved at vende tilbage til dig selv igen.

Trætheden og ubalancen kan skyldes rigtig mange ting – en stresset hverdag, hvor man ikke får lyttet til sig selv og sine inderste behov. Søvnen bliver dårlig eller du sover hele tiden, når du kan komme til det. Din mad bliver til lette løsninger, take away fremfor sund og nærende mad. Du kommer ikke nok ud og mærker det skønne forår, som er på vej. Du har konstant dårlig samvittighed over, at du ikke får trænet eller gjort de ting som faktisk altid har gjort dig glad.

Du er måske tæt på at opgive, er frustreret, ked af det og lider af selvbebrejdelser, slår dig selv oven i hovedet hele tiden. Du ser ikke dig selv i spejlet mere, fordi du er træt af det du ser.

Men fortvivl ikke. Der er altid hjælp at hente. Gå til læge, hvis du har brug for det. Du kan mangle vitaminer mv, have stress, angst, depression men måske er du bare mega træt efter vinteren og du higer efter sol og lys.

Det vigtige er, at du ikke lader denne trætheden forblive, men at du søger hjælp så du kan komme ovenpå igen. Det er ligegyldigt hvilken hjælp du vælger, om det er en psykolog, coach eller din veninde/kæreste/mand/kone. Bare du ikke går med det alene, hvis usikkerheden og frustrationerne tager overhånd.

Stop med at døm dig selv – er det første jeg vil skynde mig at sige til dig. Du har brug for ekstra omsorg, selvkærlighed og ro til at skabe ny energi i din krop. Der er rigtig mange måder, at gøre det på

Et råd jeg altid selv bruger, når jeg har perioder, hvor det hele er lidt svært eller hvor energien har forladt min krop er – skriv 3-5 ting ned hver aften inden du går i seng, som du er taknemmelig for.

Der er ALTID noget som du kan være taknemmelig over i løbet af dagen – ALTID!

Det kan være de helt små ting, som høre fuglene udenfor, mærke solen stråler, snakke med en god veninde, at få et særlig knus fra en særlig person. At du gav dig selv lov til at være dig. At nyde din morgenkaffe i ro eller hvad der nu lige falder dig ind, som gør at det bliver lidt rart at være DIG.

Sov når du har behov for at sove, spis når du har behov for at spise osv. Gør hverdag noget der er godt for dig, som du ved kan lade dine batterier op igen.

OM SUSANNE

Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år, og  alt indenfor mennesker der er på sygedagpenge, kontanthjælp eller ledige. Mennesker med angst, depression, stress eller som mangler motivation og tro på dem selv.
Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker, derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål og har et motto der hedder ”Løb Glad”.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil samt at have fokus på at både krop og det mentale skal være i balance.

FØLG SUSANNE