Jeg har store armbevægelser. Kæmpe! 

Det har altid været sådan. Jeg tror faktisk, at jeg er født med det, men (næsten) lige så længe, som jeg har haft de der store armbevægelser, lige så længe har jeg også været bange for dem. Du drømmer ikke om hvor bange jeg har været for, at ramme andre mennesker lige i sylten. Jeg har simpelthen været så bange for, at mine armbevægelser var forkerte, hvis de kunne risikere, at ramme andre mennesker.

For det gør de. Ind i mellem.

Ind i mellem, og lige siden jeg var ikke særlig stor, så har jeg nogle gange, ramt andre mennesker.

Og det føles hver gang som om, at jeg skulle blive udelukket af det store fællesskab. Pisse farligt. Meget utrygt.

Og så lærte jeg mig selv en strategi, hvor jeg blev dobbelt danmarksmester i, at styre mine arme. Altså kender du de der håndjern som ekstra farlige kriminelle får på, hvor de er bundet rundt om livet, og så er håndleddene sat fast til båndet om livet.

Sådan levede jeg i mange år. 30-40 stykker faktisk.

Jeg gjorde alt hvad jeg overhovedet kunne, for at begrænse mig og mine arme, så jeg kunne undgå det værst tænkelig. At blive holdt ude.

Men ved du hvad?

Det hjalp ikke en skid.

Altså for det første gik jeg rundt og var skide sur, fordi et begrænset liv er jo et nederen liv.

Og for det andet, så gik den bare ikke. Jo mere jeg spændte mine arme fast, jo mere spjættede min ben. Og andre mennesker bliver lige så skide sure over at blive sparket, som over at blive ramt af en flyvende arm.

Så ved du hvad mere?

Til sidst opdagede jeg, at det ikke gav nogen mening. Altså hvis jeg lader være med at spjætte, så bliver mennesker sure og hvis jeg spjætter løs, så bliver mennesker også sure.

Så derfor besluttede jeg, at det var sjovere og lettere at spjætte amok og være mig, med hud og hår (og store armbevægelser) og så kan jeg sige undskyld, og så huske at passe godt på mig selv.

Ud med armene!

OM RIKKE

Rikke Klindt er terapeut og coach. Hun arbejder med kvinder & selvværd på hendes gruppe-forløb og mange kurser. Rikke er ejer af Magasinet FUNDAMENT, Selvværds-butikken Rikkeklindt.dk og Lerchehuset.

Pas godt på dig selv. Dit selvværd afhænger af det.Rikke Klindt

Lige nu kan du få fingrene i online-kurset, KærlighedsKuren med 70% rabat. Læs mere her

FØLG RIKKE