Ikke i min verden. Det handler for mig om, at du har det godt i dig selv.

Udefra bliver vi bombarderet på de sociale medier med hvordan vi skal se ud, hvad vi skal spise og alt ser udefra fantastisk ud. Men er det også sådan indeni? 

Jeg tror på, at du skal starte indefra. Hvis du ikke er tilfreds indeni, så tror jeg ikke at en kur eller mere motion vil hjælpe dig. Du kan spise en masse broccoli og træne helt vildt, men hvis du gør det for at dulme en smerte indeni, så er det for mig ikke sund livsstil.

Når det er sagt, så ER sund mad og motion livsvigtigt og er med til at du får det bedre med dig selv, men ingen af tingene bør stå alene.

Start altid med dit mindset og hvordan du ser på dig selv.

*Har du evige negative tanker om dig selv og din krop?

*Altid hård ved dig selv, fordi du ikke gør noget godt nok?

*Altid utilfreds med dit eget spejlbillede?

*Altid synes at der er noget du vil ændre på?

*At hvis du bare vejede 5 kilo mindre, så var du glad?

*Hvis bare du havde en sød kæreste, så var du lykkelig?

*Hvis bare du havde et bedre job, så ville du være glad og tilfreds?

Jeg kunne blive ved – men helt ærligt, kan du godt høre hvor langt ude det er?

Du er præcis som du skal være, for at være dig. Men det handler om, at være glad, lykkelig og tilfreds indeni, så kommer alt andet helt naturligt og lige til. Jeg kan sagtens også have dage, hvor jeg er utilfreds med mig selv, men når jeg vender tingene på hovedet, så er det der fylder faktisk ligegyldigt, så er det som regel ikke noget der er værd, at bruge min energi og krudt på.

Vi har alle dage eller ting i vores liv, som kan være nogle hårde udfordringer. Du må gerne være ked af det, sur, vred, ulykkelig og utilfreds, så længe de følelserne ikke bare fortsætter i en uendelighed. STOP dem (altså følelserne) og se konstruktiv på dem. Gør noget. Tag et valg. Tag ansvar.

Kan du ikke se dig ud af situationen eller din utilfredshed med dig selv, så søg hjælp. Ingen, som i ingen, skal gå et helt liv og være ulykkelig eller utilfreds med sig selv.

Men det handler altså alt sammen om dit eget mindset og hvordan du har det med dig selv. Tro mig, jeg ved hvad jeg snakker om – jeg har selv været dér engang. Jeg gør dagligt ting, som gør mig glad, og ja nogle dage tager det bare lidt længere tid end andre. Nogle dage er der behov for at brokke sig til en veninde eller have lidt ondt af sig selv. Men øv dig f.eks. i at skrive 3-5 ting ned hver aften inden du skal sove, som har været godt i løbet af dagen eller noget som du kan være ekstra taknemmelig for.

Jo mere taknemmelig du bliver over det der er godt og har fokus på det, jo bedre får du det med dig selv. Når du har det bedre med dig selv helt indeni, så er det også nemmere at tabe sig, spise sundt og leve den sunde livsstil som du drømmer om.

Du kan sagtens være veltrænet, smuk og spise sundt, have masser af venner omkring, dyrke en masse motion og samtidige være dybt ulykkelig og utilfreds med dig selv.

Så Kære DIG – hvad er sund livsstil for dig? Hvad drømmer du om? Hvordan ser du på dig selv? Er du tilfreds? Er du glad helt indeni? Kan du nemt finde lykkefølelsen indeni, bare ved at tænke på at være lykkelig?

Sæt pris på dig selv og det du gør godt. Vis dig selv den omsorg som du søger efter udefra. Give dig selv den kærlighed, som du higer så meget efter fra andre. Sæt dig selv fri, og slip alle dine dømmende tanker om dig selv.

Der er kun en dig – og du er fantastisk, som du er ❤

OM SUSANNE

Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år, og  alt indenfor mennesker der er på sygedagpenge, kontanthjælp eller ledige. Mennesker med angst, depression, stress eller som mangler motivation og tro på dem selv.
Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker, derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål og har et motto der hedder ”Løb Glad”.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil samt at have fokus på at både krop og det mentale skal være i balance.

FØLG SUSANNE