Tak fordi vi har været en del af hinandens liv

Jeg har lært rigtig meget af de mennesker, jeg har mødt på min vej gennem livet.

Uanset hvilken relation der har været tale om, har jeg lært noget og de har lært noget af mig. Og sådan er det med menneskelige relationer.

Uagtet hvad vi selv går og mener, så lærer vi noget når vi interagerer med andre. At læringen så ikke altid er rar, sjov eller fantastisk, det er en anden side af samme mønt.

Prøv at tænke i 5 minutter over din sidste relation, hvad er det for en, hvad har den medbragt, hvad har du lært og hvad er du blevet klogere på?

Hvad har du lært den anden og hvor står I nu?  

Er du fx i forhold med en voldelig person, lærer du måske, at i dit næste forhold, skal du ikke være sammen samme type.

Er du i forhold med fx en ”pleaser”, lærer du måske at lede efter én der er mere selvstændig.

Måske du lærer at stole på din intuition, når det drejer som om at finde en partner. Måske du lærer, at blive bedre til at lytte til den der lille bitte stemme, som vi mange gange vælger at overhøre, da vedkommende bare er SÅ fantastisk.

Uanset hvad, vil vi altid lære noget af de mennesker vi interagerer med, enten platonisk eller på det dybere plan.  

Jeg har lært fra min eksmand, at lige præcis den type mænd, vil jeg rigtig gerne undgå fremadrettet.

Jeg har lært af min ekskæreste, at bryde et forhold, ikke nødvendigvis betyder, man skal hade hinanden.

Jeg har lært, at vi stadig har en dyb kærlighed og stor respekt for hinanden, selvom vi ikke længere er kærester.

En kærlighed som jeg ikke håber, dør ud og aldrig bliver skiftet ud med uvenskab.

Jeg ser ham som min bedste ven, min fortrolige og min klippe.

Og jeg er så taknemmelig for alt det, begge har lært mig.

Jeg har sendt dem begge videre i kærlighed og tillid til at det bedste vil ske.  

Nu vil jeg gå ind i sorg-processen, som det reelt er, når vi tager afsked med noget/nogen, uanset om det var selvvalgt eller tvunget.  

Jeg vil finde glæderne og sorgerne frem, kigge på dem, sende dem videre med en kæmpe tak og et hjerte, som lyser af kærlighed over den tid, vi måtte være en del af hinandens liv.  

Det var endnu et skridt på vej hjem.

OM RACHELE

Rachele er mest af alt menneske og mor. Mor til to på hhv 18 og 20. Hun er uddannet sygeplejerske og har på den ene eller den anden måde i over 10 år arbejdet med psykisk sårbare mennesker.  Derudover arbejder hun med energipsykologi som er med til at ændre negative tankemønstre samt handlemønstre og på den måde heale kroppens energifelt. Energi-psykologi er en kombination af viden, hentet fra Østens lære om kroppens medianbaner, spiritualitet og Vestens psykologiske/terapeutiske metoder. Hun ejer desuden virksomhederne Den Gyldne Lotus og Livskilde.dk

Jeg tror på, vi skal leve vores liv ud fra vores hjertes sande essens. Kilden så at sige. Rejsen hjem i os selv er vigtig og vejen dertil skal være kærlig, for livet er ikke altid kærligt. Derfor er jeg uddannet EFT/MR-Practioner, så jeg kan hjælpe dig med at finde hjem i kærlighed.Rachele Haagensen

FØLG RACHELE